Scenshow (60 min)

Skratta, flämta och undra “Är det möjligt?” medans ni bevittnar omöjliga demonstrationer av tankeläsning, beteendekontroll och manipulation från Sveriges främste Mentalist.

Show 1: TANKELÄSNINGSSHOW/JULSHOW

En härlig blandning av underligt och underhållande. Showen är en förbluffande uppvisning av beteendemanipulation, psykologisk vilseledning och tankeläsning. Perfekt till konferensaktivitet eller företagsevenemang. Showen är fylld med förvåning, otroliga händelser och många skrattstunder. Showen kan genomföras som en JULSHOW där innehållet och musiken speglar jultiden. Showen upplevs då under ett julbord eller julmiddag.

Showen är 60 min (1 x 60 alt. 2 x 30 min). Julshowen är 3 x 20 min.

Show 2: ANDEN I GLASET

Vill ni uppleva någonting ovanligt? Vågar ni kliva ur er komfortzon?

En oförklarlig Viktoriansk-inspirerad show med demonstrationer av “paranormala” fenomen. En kuslig blandning av mentala fiffel, tankeläsning, psykologi, skratt, flämt och bluff.

En show som utmanar, skapar frågor, diskussion och förvåning. Alla är övertygade om att någonting ovanligt precis har hänt men frågan är – vad var det som ni egentligen upplevde? Perfekt som konferens- eller eventunderhållning – utmana dina anställda att kliva utanför deras komfortzon.

Showen är 60 min.