Sverigeturné 2020 och en ny föreläsning!

Hej mina vänner!

Det var ett tag sedan jag skrev till er – förlåt. Det är bara att jag har haft mycket att göra. Men här kommer lite uppdateringar och spännande nyheter! Först och främst – jag ska ut på en mindre SVERIGETURNÉ! Hurra! För er som redan har sett mig kan ni tipsa andra om att uppleva showen eller passar på att uppleva den igen tillsammans med vänner. För första gången kan man boka biljetter till endast showen (utan övernattning osv).

ANDEN I GLASET 2020 TURNÉ

LÖRDAG 21 MARS – STOCKHOLM,  Gamla stan – Boka här

LÖRDAG 4 APRIL – MALMÖ, Nöjesteatern Bakficka – Boka här

LÖRDAG 26 SEPTEMBER – SUNDSVALL, Teater Soja – Boka här

LÖRDAG 17 OKTOBER – GÖTEBORG – Mer info kommer snart på hemsidan

FREDAG 23 OKTOBER –  STOCKHOLM, Gamla stan – Boka här

LÖRDAG 31 OKTOBER – TROSAReservera platser här

LÖRDAG 14 NOVEMBER – VAXHOLM – Mer info kommer snart på hemsidan

Men så klart ska jag göra några Slottshelger också och några HEMLIGA KVÄLLER! Håll koll på min hemsida för alla datum: http://anthonycharlesheads.se/kalendariet/

NY FÖRELÄSNING – “FOKUS PÅ JOBBET”.

Mitt jobb går ut på att skriva shower som förvirrar och skapar ofokus i din hjärna. Så jag har nu skrivit en föreläsning för företagsgrupper som handlar om hur man håller fokus och undviker att vara distraherad på jobbet. Den heter “FOKUS PÅ JOBBET” och är en 30 eller 45 mins föreläsning fullproppad med praktiska tips och övningar för att hjälpa dig att öka din uppmärksamhetsförmåga, hålla fokus längre och inte missa små detaljer (som du gjorde när du läste första raderna fel i cirkeln).

Dagdrömmar du dig igenom morgonmötet? Känner du dig disträ, splittrad eller drabbas du av “suddiga” tankar? Föreläsningen hjälper er inte bara på jobbet utan också i familjelivet. Känns det ibland som att du inte är närvarande? Jag förklarar varför och ger konkreta lösningar. Boka föreläsningen via mig. Mejla din förfrågan till info (@) anthonycharlesheads.se eller läs mer här: http://anthonycharlesheads.se/forelasning-30-45-min/

FUFFENS PÅ GÅNG – LÖRDAG 9 MAJ I SUNDSVALL!

Lördag den 9:e maj kommer jag tillsammans med en av Sveriges skickligaste magiker ARKADIA (http://www.arkadia.se) anordna en magisk kväll i Sundsvall. 2 olika magiska discipliner under en show! Boka show med middag via Elite Knaust hotell i Sundsvall.

Det var allt för nu men jag hoppas att vi ses igen snart någonstans.

Anthony.