Sommar 2018

Hej mina vänner! Det var ett tag sedan eller hur?

Nu när vi varvar ner inför sommaren tänkte jag att det vore en bra idé om jag berättade om mina planer till hösten/vintern.

3 HALLOWEENFÖRESTÄLLNINGAR


Jag skriver för närvarande en ny showupplevelse till Halloween och det kommer endast att finnas 3 tillfällen att se den. Det kommer bli lika mörkt och kanske till och med lite mer lömskt än min tidigare show. Jag vill skapa en mycket nära och konstig höstkvällsunderhållning. Kvällarna är längre och mörkare nära Halloween. Löven och grenarna från träden kommer att dra och skrapa på fönstren och regnet kommer smattra mot glaset när vi samlas i stearinljusets sken för att utforska Halloween, den underliga, den annorlunda och den fantastiska. Det ska kännas pirrigt, ovanligt och nästan lite läskigt. Så spännande! Åldersgräns är fortfarande 15 år men ni som föräldrar får avgör om just dina barn kan hantera showen.

LÖRDAG 27 OKTOBER – Engsholm slott, Mörkö – Boka här
FREDAG 2 NOVEMBER – Häringe slott, Västerhaninge – Boka här
LÖRDAG 3 NOVEMBER – Thorskogs slott, Västerlanda – Boka här

Bilden ovan är kanske en ledtråd till Halloween föreställningen. Eller kanske inte. Eller är det kanske någonting som har inspirerat showen. Intresserad? Taman Shud.

Utöver det kommer jag även att utföra min vanliga show ”Det Oförklarliga”. Så rekommendera gärna den här showen till vänner som letar efter något att göra under hösten. Datum och platser:

LÖRDAG 20 OKT – DET OFÖRKLARLIGA, Kronovalls Vinslott, Tomelilla – Boka här
LÖRDAG 17 NOV – DET OFÖRKLARLIGA, Bäckaskog slott, Fjälkinge – Boka här

LÖRDAG 10 NOV – DET OFÖRKLARLIGA, Sundbyholms slott, Eskilstuna – Boka här
*Sundbyholms slott erbjuder ”Show inkl. middag” eller ”Show inkl middag och övernattning”

BOKA ER JULSHOW SNART OCH FÅ 10% RABATT!


Och då kommer vi till allas favorittid på året – julen! Nej det kanske inte är allas favoritårstid  men en sak är säker – alla är på bra humör på julfesten. Det gör inget om du äter för mycket igen – njut av stämningen bara. Och jag kan vara där för att underhålla alla!

Min Julshow har inget med andar eller spöken att göra. Det är en rolig, förbryllande och ögonöppnande show baserad på julens glädje. Jag läser tankar, förutser framtiden, manipulerar hela publiken och är en mänsklig lögndetektor och mycket, mycket mer. Julmusiken pepprar showen och jag uppträder medan ni äter. Showen är i 3 x 20 minuters sektioner så att ni kan äta, prata och bli underhållna under hela måltiden.

Jag gillar när saker bokas upp långt i förväg så jag har kommit fram till en plan. Boka din julshow direkt med mig FÖRE slutet av oktober och få 10% rabatt.  (Detta erbjudande är endast för min julshow och inkluderar inte någon annan show eller mingel.)

Så det var allt för nu. Jag önskar er en lång, varm och avslappnande sommar och hoppas att vi får en chans att ses igen under hösten.

Kind thoughts,
Anthony Charles Heads.