Påsken är slut!

Hej allihop!

Påsken är slut så det måste vara dags att planera Midsommar, eller? Men innan sommarlovet måste ni hinna med att unna er en slottsweekend. Jag har faktiskt två stycken som kommer inom kort.

Nu på fredag 6 april är det Häringe slott som gäller för en “Paranormal Weekend”. Helgen efter är det Sundbyholm slott på lördag 14 april.

På båda två datum är min show “Anden i glaset” en del av ett övernattningspaket men utöver showen stannar jag kvar tills efter middagen för att mingla med och träffa alla gäster i baren sen. Då får alla en chans att prata med mig och kanske testa någonting annat – lite tankeläsning, hypnos eller beetendekontroll.

 

I höst lanserar jag en ny show på alla slottsweekends som för tillfället heter “Begravda Tankar”. Det är en mentalism-show med en mörkare ton som passar utmärkt till höstens mörka kvällar. En show fylld med hemligheter och spänning! Så alla ni som redan har sett “Anden i glaset” kan uppleva en helt ny show till hösten 2018.

Utöver det har jag några nya datum att annonsera snart (i Skåne) för er som har önskat någonting i södra Sverige. De datum som finns nu är:
fredag 6 april – “Anden i glaset” – Häringe slott, Västerhaninge
lördag 14 april – “Anden i glaset” – Sundbyholm slott, Eskilstuna
fredag 8 juni – “Anden i glaset” – Häringe slott, Västerhaninge

HALLOWEEN 2018 – EN HELT NY SHOW ”BEGRAVDA TANKAR”

lördag 27 oktober – Engsholm slott, Mörkö
fredag 2 november – Häringe slott, Västerhaninge
lördag 3 november – Thorskogs slott, Västerlanda

Ett datum hos Sundbyholms slott är planerat till Oktober men inte spikat än plus 2 nya datum i Skåne tillkommer – mer information kommer inom kort.

JAG BEHÖVER TIPS!

För er som redan har upplevt min show “Anden i glaset” är det ganska självklart hur viktigt miljön och stämningen är omkring showen. Jag vill nå ut till flera slott, herrgårdar och hotell landet runt som har just den rätta stämningen för att anordna fler shower/helger under hösten. Jag ska snart ingår i ett samarbete med 3 nya anläggningar men vill ha era tips om fler ställen. Har du en kompis som jobbar någonstans som skulle passa? Eller känner ni till ägaren? Jag har ganska bra koll på många ställen men det finns säkert fler som jag inte har besökt och som gärna skulle ha en showhelg under höstens mörker. Jag tar tacksamt emot alla tips och idéer och om just ditt tips blir av får ni som belöning en gratis övernattning och show för 2 pers på just det stället. Kontakta mig via : info@anthonycharlesheads.se med ställets namn. Känner du även personligen den jag ska kontakta, vänligen uppge dennes namn.

Vi ses,
/A.