Oktober 2017 – Happy Halloween

Hej mina vänner!

Snart är det Halloween och det är högsäsong för min kusliga show “Anden i glaset” med 11 st föreställningar under en 14 dagars period. Jag brukar lägga till ett eller två nya moment i showen bara för att det är Halloween och årets show är inget undantag. Jätteskoj!

Sen är vi i mitten på november och då är det är min Julshow och Julmingel som gäller fram tills jul. Jag älskar julkänslan vid de här evenemangen. Alla är så finklädda, på bra humör och vill bli underhållna. Mentalism passar perfekt eftersom den skapar lite spänning men mycket “Wow”-känsla – särskilt under ett mingel där jag kan gå runt bland folk och uppträda på nära håll. Passa på att boka in mig till en julfest eller middag och upplev tankeläsning med julglädje!

Denna månad håller jag nyhetsbrevet ganska kort men jag vill passa på att tacka för att ni prenumererar och säga tack till mina gäster som var med på min VIP-kväll förra veckan. Jag fick öva några saker inför Halloween och förhoppningsvis har mina gäster återhämtat sig efter kvällens underhållning. Vi ses snart.

/Anthony.

HALLOWEEN-FÖRESTÄLLNINGAR

Det finns några platser kvar till några av mina föreställningar under Halloween-perioden. De flesta är del av ett övernattningspaket (inkl. showen, middag, övernattning och frukost) men det finns två anläggningar som har satt ihop ett middagspaket för er som inte vill sova över. Boka direkt med slotten.

FREDAG 27 OKTOBER – Rånäs slott, Norrtälje
Övernattningspaket från 1995kr per person
BOKA PÅ 08 22 36 00 eller BOKA HÄR

LÖRDAG 28 OKTOBER – Engsholm slott, Södertälje
Övernattningspaket från 2095kr per person
Middagspaket (Show och 3-rättersmiddag) 995kr per person
BOKA PÅ 08 551 551 00 eller BOKA HÄR

FREDAG 3 NOVEMBER – Häringe slott, Stockholm
Övernattningspaket från 1745kr per person
BOKA PÅ 08 504 204 40 eller BOKA HÄR

LÖRDAG 4 NOVEMBER – Sundbyholm slott, Eskilstuna
Övernattningspaket från 2095kr per person
Middagspaket (Show och 3-rättersmiddag) 1095kr per person
Använd koden “Anthony 100kr” för en 100 kr rabatt på middagspaketet
BOKA PÅ 016 428 400 eller BOKA HÄR

LÖRDAG 18 NOVEMBER – Thorskogs slott, Västerlanda
Övernattningspaket från 2495kr per person inkl. välkomst drink och 4-rätters
BOKA PÅ 0520 66 10 00 eller BOKA HÄR

TV-tips – Stranger Things

Säsong 2 av Stranger Things börjar snart på Netflix (27 oktober). Säsong 1 var utan tvekan min favorit TV-serie från 2016. Det är kanske inte för alla men för er som gillar 80-talets popkultur är det en frossa av nostalgi, barndomsminnen och gömda referenser. Serien, som är en blandning av Sci-Fi, skräck, thriller och drama, handlar om ett gäng vänner – unga pojkar – som letar efter en försvunnen kompis. Frågan är inte bara vart han är men vad gjorde så att han försvann? Stranger Things är ett rent nöje att titta på – till och med intro-musiken ger mig gåshud.

Ring jobbet och sjukanmäl dig, kryp ned under ett tjockt täcke och kolla på hela säsong 1. Sen kanske du kan svara på min fråga: Varför är det ingen som bry sig om Barb?

Tänk till – Hjärnans Fenomenala kraft

Läs följande text så fort som möjligt. Om du har svårt, börja omedelbart om och läs igen.

HJÄRNNAS FEONMEANLA KARFT

Englit fosrkinng vid uinvrestiteit i Camibrgde, splear det inegn rlol i viklen onrding boskätvenra i ett ord är, det edna vitgika är att de frötsa och stisa boskätvrena är på rtät ptlas. Resetn kan vraa en toatl rröa och du kan fotrfradane lsäa den. Dteta breor på att den mäsnkilga häjrann itne läesr vajre boskatv i sig, men oredt som heleht.

Lösningen till “Tänk till – Monty Hall Problem” (sep 2017)

Det finns en lösning som är så kontraintuitiv att många matematiker inte trodde att det var sant och skrev långa förklaringar och ekvationer för att motbevisa detta. Tills de själva provade problemet i verkligheten och upptäckte att det stämde. Lösningen är att man alltid ska byta för att ge dig själv största oddsen för att vinna. Så i det här fallet skulle du byta till låda nr. 3.

Snabb förklaring: Chansen att du väljer rätt från början är 1 på 3 (33 %). Så det finns 66 % chans att priset ligger någon annanstans (i låda 2 eller 3). Oddsen förändras inte bara för att värden öppnar låda 2. Det hjälper dig bara för nu vet du att det finns 66 % chans att priset är i låda 3. Vissa personer påstår fortfarande att det blir en 50/50 chans efter värden öppnar låda 2 men det stämmer inte. Det skulle bara vara 50/50 om värden fick flytta runt priset lite mellan de kvarvarande lådorna och du fick göra ett nytt val mellan lådorna 1 och 3. Prova det själv med 3 papperslappar och en vän. Lycka till!