November 2017 – Tankeläsning till Jul

Hej mina vänner!

Nu är det bara några veckor kvar tills du slumrar framför Kalle Anka och äter alldeles för många prinskorvar. Men innan det är det dags för företagets julfest, julbord eller mingel. Ring mig – jag vill gärna underhålla er med tankeläsning, hypnos, hjärnkontroll och busiga lekar under era julevenemang. Jag kommer till er – landet runt. Det är inte ofta man får chansen att träffa en tankeläsare så boka in mig!

JULKLAPPSTIPS – TROLLERIKURS FÖR BARN!

Jag älskar magi och trolleri. Jag är värdelös att göra det men jag använder mig av magiska principer i mitt arbete hela tiden – speciellt psykologisk distraktion. Jag är inte fingerfärdig och jag kan inte trolla men jag vet en man som kan – Gycklaren Arkadia.

Känd från SVT’s program Magikergränd och med hundratals föreställningar i ryggen är Arkadia en fantastisk trollkarl. Han är också min vän. Förra veckan avslöjade han för mig att han ska erbjuda en enkel ”Trollerikurs för Barn” nästa år. Det finns två kurser – en i Sundsvall och en i Stockholm. Priset är bara 500kr per barn (8-14år) och inkluderar fika, material och välkomstbrev. Jag vet att platserna är begränsade så boka snarast. (Jag har bokat en plats till min egen dotter – men berätta inte det för henne. Det ska vara en hemlighet.)

Mer info finns på http://arkadia.se/blogg/trollerikurs/

NY SHOW FÖR HALLOWEEN 2018!!

Jag vill passa på att tacka alla hundratals gäster som bokade platser till en av mina shower under Halloween. Jag träffade så många underbara människor och tillsammans utforskade vi många konstiga ämnen.

Det blir en hel ny show inför nästa Halloween så alla som redan har upplevt ”Anden i glaset” eller min ”Halloween show” kan njuta av den nya. Jag lovar några saker – det komma var lite mer obehagligt, kanske en aning mer obekvämt och kanske t.o.m. även mer förbluffande. Men underhållande ska det vara och ni kommer se ut som frågetecken allihop. Stay tuned!