God Jul från Mentalisten!

Hej!

Det är trevligt att äntligen få tid över att skriva till er igen. Jag har haft mycket att göra i höst – Halloween var särskilt intensivt. Ett stort tack till alla er som kom till en av mina Halloweenshower och till er som upplevde “Anden i Glaset” för första gången. Jag hade rekordhöga publikantal den här säsongen och det var riktigt kul att träffa er både under och efter showen. Det blev många mil och många timmar i bilen men det var det värt.

Men tiden går fort när man har skoj och vips – här är vi – endast 10 dagar före första advent. Jag är med på Rånäs slott 31 december med lite Nyårsafton mingel-mentalism.  Om ni planerar en julfest, julmiddag eller kanske bara ett glögg-mingel glöm inte att jag även erbjuder julunderhållning. Jag gör inte bara mörka, läskiga och paranormala shower. Jag är faktiskt en trevlig och vänlig person! Så om det är ett kort mingel med snabb och otrolig tankeläsning eller en rolig scenshow baserad på Charles Dickens En Julsaga, kan jag hjälpa till att göra ditt julevenemang till någonting speciellt. Maila mig för att få reda på om jag är tillgänglig för ditt evenemang – jag har fortfarande tillgängliga datum.

MIN JUL SHOW – En Julsaga

Jag älskar jul och jag älskar att uppträda på julfester och julmiddagar. Alla är så glada, uppklädda och stämningen är på topp. Min julshow är fylld med roligheter, skratt, förvåning och har en mycket positiv känsla. Vi följer historien om En Julsaga och precis som i boken utforskar vi julen från för-, nu- och framtiden samtidigt som vi gör några roliga lekar och experiment tillsammans. Publiken hjälper till och tillsammans skapa vi en julfest att minnas. Och det är inte alls så dyrt att ha underhållning – mejla mig för priser. Och på tal om priser …

 

BLACK FRIDAY OFFER – 25% rabatt

Jag har aldrig erbjudit en Black Friday deal förut men jag vill testa… Bekräfta en julshow eller ett jul-mingel före eller senast midnatt på fredagen den 23 november och få 25% rabatt. Det bokade uppträdandet måste utföras under 2018 och rabatten gäller bara på showens kostnad. Det exkluderar t.ex. resekostnader. Moms tillkommer.

2019 SHOWER

Jag har redan nu flera datum inbokade till nästa år med “Anden i glaset” och Halloweenshower. Så dela gärna med dina vänner.

lördag 2 februari – Bäckaskog slott, Fjälkinge
Boka på www.backaskogslott.se
lördag 9 februari – ”Det Oförklarliga” Kronovalls Vinslott, Tomelilla
Boka på www.kronovall.se
lördag 23 mars – Thorskogs slott, Västerlanda
Boka på www.thorskogsslott.se
fredag 5 april – Häringe slott, Västerhaninge
Boka på www.haringeslott.se
fredag 21 juni – MIDSOMMAR MINGEL – Häringe slott, Västerhaninge
Läs mer om Midsommar här www.haringeslott.se
lördag 26 oktober – HALLOWEEN ANDEN I GLASET – Thorskogs slott, Västerlanda
Boka på www.thorskogsslott.se
fredag 1 november – HALLOWEEN ANDEN I GLASET – Häringe slott, Västerhaninge
Boka på www.haringeslott.se

 

Vi ses igen snart och God Jul på er!